w związku z tym, że zakulisowo prowadzona jest akcja mająca na celu nawpychać jak najwięcej jedynek w ankiecie speedy'ego, wszystkie ankiety zostają usunięte.
może to jest dobry przykład, dlaczego "ADMINISTRACJA" nie chce i nie może się mieszać w tego typu sprawy i doskonały argument przeciw "systemowi oceny", wszystko jest dobre o ile zakłada się normalność :?
Wstyd Panowie :?
proszę nie komentować tego posta :idea:
może to jest dobry przykład, dlaczego "ADMINISTRACJA" nie chce i nie może się mieszać w tego typu sprawy i doskonały argument przeciw "systemowi oceny", wszystko jest dobre o ile zakłada się normalność :?
Wstyd Panowie :?
proszę nie komentować tego posta :idea:
Poczytałem przyklejony wyżej wątek o olejach, ale nie rozwiało to moich wątpliwości. Powiedzcie jaki olej (nie pytam o markę, tylko ogólnie) powinienem kupić do wymiany, aby nie popsuć silnika. Z instrukcji obsługi nic nie kumam - jakieś VW 505-01, później że jak mam LongLife (które nie wiem czy mam) to mam lać TYLKO VW 506-00, a że jak z pompowtryskiwaczami to jeszcze inny. Tymczasem na opakowaniu od oleju wcale nie ma takich oznaczeń, przynajmniej te które oglądałem nie miały. Proszę poradźcie mi co wlać żeby nic nie popsuć, jaki olej mam wziąć z półki. Mój silnik to: 1.9 TDI (wersja AGR).
(sam to sprawdzę za 8kkm)
ops:
Komentarz